FAQ

När? En lördag i juli 2021, klockslag kommer närmare.

Var? Dillö Eskila 1, Torsö

Kakbuffé vad innebär det?20140726-24 Stora kak-kalaset
Alla tar med sig en kaksort, bullar eller annat fikabröd, gärna hembakt med mycket kärlek. Det behöver inte räcka till alla då man antagligen inte orkar äta av alla sorter men vet man att man bakat den godaste kakan får man gärna göra den stor.

Hur gör man med ombyteskläder?
Det går bra att byta om på valfri plats inför tävlingen och sedan packa en väska eller påse med handduk och ombyte till efter tävlingen och skicka med funktionärsbilen som ordnar att sakerna sen kommer att finnas vid bryggan efter målgång.

Duschmöjligheter?
Här på landet tycker vi man kan tvätta sig i sjön, det har funkat förr. Då tävlingen avslutas med simning går det finfint att tvätta av sig efter målgång och ha med tvål och schampo i sin ombytespackning och göra sig fräsch inför kak-kalaset. Vid behov finns tillgång till utomhusdusch på gården men även vanliga hederliga badrum med dusch och varmvatten.

Toalett?
Det finns tillgång till modernt inredda vattenklosetter i huset att förbereda sig inför tävling, vill man gömma undan sig kan man även leta rätt på utedasset. Blir det panik efter löpningen finns även ett vackert fyr-dass att tillgå i skogen nere vid bryggan inför och efter simningen.

Barnvakt?
Flertalet barn brukar finnas i faggorna och även några frivilliga barnvakter men det kan vara bra att ta med sin egen om alla vårdnadshavare ska vara ute och ränna.

Cykel?
Tas med fördel med, helst en-växlad men krav är att den klarar grusväg då det annars blir väldigt jobbigt. Finns någon enstaka cykel att låna ut. Går det inte att lösa, delta i löpning och simning!

Övernattningsmöjligheter?
Vill man stanna över natt finns stora kohagar för tältuppsättning. Diverse golvytor att rulla ut en madrass eller tältsäng på. Men även en del extrasängar och bäddsoffor.