Dillathlon 2018 – resultatet!

Dillathlon 2018 har genomförts igår, den 28 juli.

Sommaren 2018 kommer vi att minnas som den varmaste sedan mätningarna började genomföras för 260 år sedan. Och värmen höll i sig även i lördags, ca 29 grader och molnigt med vissa stunder av sol.

I år var vi tio st deltagare, varav fyra st hade lagt upp det som en stafett där man delade på uppgifterna. En cyklade och den andre sprang och simmade.

Innan de vuxna startade loppet så genomförde barnen ett lopp där de sprang allen fram och tillbaka och avslutade med att åka ruschkana. Alla fick medalj och banan!

Christian B vann för tredje gången i Dillathlons historia och innehar nu rekordet på flest segrar. Stort grattis till dig Christian.

Alla kämpade på i värmen, vilket det känns som att jag skriver varje år. Vi lyckas alltid pricka in en mycket varm juli-dag för Dillathlon. Efter cykling och löpning tror jag att alla var ganska glada över att få hoppa ner i Vänern och svalka sig, och simma 500 meter.

Efteråt var det korvbuffe, kok-korv detta år då det råder eldningsförbud i hela länet p.g.a. torkan uppe på logen. När alla ätit sig mätta så dukades ett långt bord med kakor fram och ingen gick nog därifrån hungrig. Stort tack för alla bidrag, det blir verkligen en höjdpunkt att se fram emot när man håller på att kämpa i värmen.

Placeringarna blev enligt följande:

1 Christian B
2 Marcus W
3 Jarno V
4 Ali C
5 Ida U
6 Jenny Ö
7 Henrik U / Anna U
8 Henrik Ö / Daniel Ö

Stort tack till alla deltagare, såväl tävlingsdeltagare, åskådare och funktionärer. Utan ert deltagande och engagemang skulle det inte bli någon tävling. Vi ses nästa år igen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.