Dillathlon 2019

Dillathlon 2019 genomfördes lördag den 27 juli och det var traditionsenligt jättevarmt. För att slippa den värsta värmen så testade vi detta år att genomföra loppet på ett helt nytt sätt.

Vi delade, självmant, in oss i två olika grupper. Kaffe-cruising-gruppen till höger om flaggstången och 1337 (elit)-gruppen till vänster. Starten gick redan kl 08:00 på morgonen för kaffe cruising-gruppen som cyklade 1 mil. När de kom tillbaka till gården så åkte elit-gruppen iväg på den vanliga 2,1-milrundan. Inga tider togs och alla höll ihop för en dag i friskvårdens tecken.

Efter cyklingen sprang och simmade kaffe cruising-gruppen och var sedan klara. Elit-gruppen började att springa från sjön och kom sedan tillbaka för simningen. Vi var klara ca kl 12.

Nere vid sjön bjöds det på varmkorv med bröd till hungriga motionärer. Uppe på gården blev det sedan kakbuffe och skattjakt för barnen då de önskade sig det istället för mini-dillathlon. Alla nöjda, alla glada. Tack till alla inblandade.

Titta gärna på foton under Bilder i menyn.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.