Dillathlon 2017 – resultatet

IMG_3206

I lördags, den 22:e juli, genomfördes Dillathlon för femte året i rad. Triathlontävlingen för alla! Vi var dock inte så många utan en liten skara på fem personer. Men spänningen blev inte mindre för det.

I strålande sol och värme kring 25 grader cyklade vi 21 km, sprang 5 km och simmade 500 m. Det var stundtals varmt och tungt och väldigt skönt att hoppa i sjön och simma som avslutning. Marcus W var den överlägsne vinnaren och vi riktar ett stort grattis till honom.

Resultatet blev enligt följande:

  1. Marcus W
  2. Henrik U
  3. Ida U
  4. Ali C
  5. Emma W

Efteråt bjöds det traditionsenligt på grillad korv och kakbuffé i trädgården.

Stort tack till alla som kom och hjälpte till som funktionärer eller hejade oss fram i mål. Vi ses nästa år igen!

Se foton från tävlingen under Bilder i menyn.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.