Dillathlon 2020

På grund av rådande covid-19-pandemi så valde vi att inte bjuda in några deltagare till Dillathlon 2020. Anders Tegnell hade inte blivit glad om vi anordnade ett större arrangemang. Och vi vill inte göra Anders arg.

Vi delade istället upp oss och körde cykling, löpning och lite simning/badande i sjön som avslutning. Vädret var fint för dagen men hade varit varierande hela juli så det var mycket kallt i Vänern vilket inte lockade till någon längre simtur. Barnen fick köra sin variant av Dillathlon med cykling och löpning i allén och sedan avslutande simning i sjön. Barn har ingen känsel och kan därför simma.

Korv grillades vid sjön efteråt och kakbuffe åt vi uppe i trägården, som sig bör.

2020 blev ett annorlunda år och inte alls vad vi kunde vänta oss, men vi siktar på ett nytt Dillathlon nästa år, en lördag i juli 2021 och hoppas på många deltagare då!

Titta gärna under ”Bilder” för att se foton från dagen.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.