Dillathlon 2016 – återigen en succé

004

Dillathlon anordnades för fjärde året i rad i lördags, den 23 juli 2016!

Värmen var påtaglig men startfältet bestod av ett starkt gäng på 12 personer som gjorde sitt bästa för att ta sig an världens trevligaste triathlon. Nåja, några personer bröt välplanerat, men av god anledning, vilket jag kommer till senare.

I år var inte tidigare Dillathlon-vinnare Christian och Johan med då de hade förhinder så det var mycket spännande redan från start – vem skulle ta hem det i år? Det visade sig bli nykomlingen Reine som tog hem den välförtjänta segern, stort grattis till dig!

Reines vinst hamnade dock lite i skymundan då Ida och Ali (de som jag tidigare refererade till att de bröt) överraskade alla med ett bröllop vid målgången vid sjön. Det blev ett mycket vackert bröllop i eftermiddagssolen inför alla, total 55 st deltagare och åskådare.

Resultatet i tävlingen blev enligt nedan:

  1. Reine L
  2. Marcus W
  3. Elin B
  4. Emma W
  5. Henrik U
  6. Jenny Ö
  7. Karin Ö
  8. Jarno/Ellen (Turades om att delta i de olika momenten)

Ida, Ali och Henrik Ö bröt loppet pga förberedelser inför bröllopet.

Stort tack till alla deltagare – utan er skulle det inte kunna bli en tävling! Stort tack till alla åskådare som gjorde sitt bästa för att heja på oss deltagare och att förgylla med sin närvaro.

Efter tävlingen, med överraskningsvigseln, så blev det traditionsenlig korvgrillning och kakbuffé i trädgården. I år toppad med en bröllopstårta.

Håll utkik på hemsidan för under vårvintern 2017 släpps nytt datum för 2017-års tävling.

Kika under Bilder och Bilder 2016 för kort från dagen. Eller klicka här för direktlänk!

Återigen ett stort tack till alla som kom! Vi ses nästa år!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.